Tijd voor een (online) puzzel feestje!

Afgelopen zondag heeft het eerste online NK Legpuzzelen evenement plaats gevonden. Door de huidige Corona situatie is het evenement al twee keer eerder verplaatst. Ontzettend jammer natuurlijk want het NK is een feestje waar zowel finalisten, organisatie als bezoekers altijd enorm naar uitkijken. Niets is leuker dan met 600 puzzelfans toe te zien, hoe ruim 45 teams strijden voor de naam; puzzelteam van het jaar!

Afgelopen zondag (11 april) zijn de finalisten alsnog uitgedaagd voor de eerste online Jan van Haasteren kennisquiz. Individueel werd er gestrijd om de eerste plek, door middel van 30 verschillende vragen met de thema’s Jan van Haasteren, puzzelen in het algemeen en het NK Legpuzzelen. Uiteindelijk is er één winnares naar voren gekomen, die haarzelf winnares van de eerste Jan van Haasteren kennisquiz mag noemen! Nogmaals, gefeliciteerd Suzanne!

Daarbij ontvingen de finalisten een NK Finale box met daarin een hapje, een drankje, de nodige nieuwe Jan van Haasteren goodies en met klap op de vuurpijl het eerste exemplaar van de nieuwste Jan van Haasteren puzzel: Het Ontbrekende Stukje! Gezamenlijk werd de puzzel uitgepakt en waren de finalisten de eersten die de nieuwste Jan van Haasteren plaat in handen hadden.

Wij willen alle finalisten bedanken voor hun inzet en gezelligheid en wensen jullie alvast veel puzzelplezier!

In oktober 2021 hopen wij van start te kunnen gaan met de voorrondes voor het NK editie 2022.

Zien wij jou daar?